Hondentrainers

Hondentrainer Brasschaat - Animal Starmaker

Jarenlange ervaring als dierentrainer en een ijzersterke reputatie maken dat Anubis Dog Services een echte animal star maker is.

Wij maken van uw dier een ster, en geloof ons, dit is geen sinecure!

Zoals u verder kan lezen kan u uw dier bij ons aanmelden voor casting in film/tv-series/reclamespots/advertenties. Wij zorgen voor een fotoshoot van uw dier en kijken of wij een geschikte opdracht voor hem/haar kunnen vinden!

Wat doen wij

Training van dieren voor film, reclamespots, theater en musical

Een dier trainen voor de media is geen sinecure. Er voor zorgen dat het dier doet wat de regisseur van hem/haar verwacht is een vak op zich!

Trainingen waak- en verdedigingshonden

Een hond in verkeerde handen is een gevaarlijk wapen. Een hond opleiden tot waak en verdedigingshond kan je enkel mits de nodige kennis van zaken, om te voorkomen dat de hond zich fout gaat gedragen in andere omstandigheden dat van hem verwacht wordt!

Trainingen patrouillehonden

Een patrouiilehond gaat nog een stapje verder. Hij moet ten allen tijde gehoorzaam en het verwachte gedrag slecht op de juiste momenten tonen.

Trainen en oplossen probleemgedrag bij honden

Een hond die ongewenst gedrag vertoont is geen pretje, het kan zover gaan dat het gedrag een zware belasting vormt voor de omgeving van de hond. Hier gaat het er om om de oorzaak vanhet probleemgedrag vast te stellen en de hond te trainen om dit gedrag in de toekomst niet meer te vertonen.

Animal Starmaker

Vakgebieden: hondentrainer

Animal Starmaker contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Animal Starmaker. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.