hondentrainers Kaggevinne | CANIFIT

Hondentrainer Kaggevinne - CANIFIT


OVER ONS...
Als je het kan dromen, kan je het waarmaken

Wij, Jelte en Kelly, bouwden door de jaren heen ervaring op door met heel wat verschillende honden te trainen. Uit de kennis van de verschillende hondensport-werelden werd duidelijk dat elke hond een goede basis nodig heeft. Het maakt niet uit dat het een familie-, werk- of sporthond is, ze hebben ieder een grondige basistraining nodig om een mentaal en fysiek stabiele hond te worden die de kennis bezit om iedere verwachting goed te volbrengen. Beiden trainen we deze basis met een clicker(woord) en shaping zodat de honden gestimuleerd worden om zelf de weg naar het succes te vinden.

Canifit hecht zeer veel belang aan de hond én zijn eigenaar. We proberen immers altijd de interactie tussen de eigenaar en de hond te vinden die het team het meest motiveert. Ons doel is om die innerlijke hond te vinden die uit eigen initiatief voor de eigenaar wilt werken in plaats van hiertoe gedwongen te worden.

Om onze kennis in hondentraining te verbreden, nemen we regelmatig deel aan seminaries van topklasse handlers uit heel de wereld. Met behulp van onze eigen ervaringen en studies, kunnen we u een hele waaier aan trainingen aanbieden. Deze verschillende opties vindt u terug op onze website.

Hopelijk zien we jou en jouw hond snel,

Jelte en Kelly

CANIFIT

Vakgebieden: hondentrainer

CANIFIT contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar CANIFIT. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.