hondentrainers Waregem | DogGuidance - Hondeninstructeur Matthias Michiels
hondentrainers Waregem | DogGuidance - Hondeninstructeur Matthias Michiels
hondentrainers Waregem | DogGuidance - Hondeninstructeur Matthias Michiels

Hondentrainer Waregem - DogGuidance - Hondeninstructeur Matthias Michiels

www.dogguidance.be

Welkom bij DogGuidanceVisie & aanpak

Als DogGuider kan u bij ons terecht voor begeleiding bij de opvoeding van uw hond en het aanpakken van storende gedragingen met als doel een stressloze, zelfzekere hond. Hierbij leert u gebruik maken van ethisch verantwoorde opvoedtechnieken gebaseerd op de recentste onderzoeken van hersenontwikkeling en fysiologie bij honden, de zogenaamde ‘Europese technieken’. We doorbreken samen de fabels verweven in onze maatschappij en aanschouwen onze honden in hun meest natuurlijke vorm.


Persoonlijke en professionele aanpak

We voorzien begeleiding op maat van úw situatie, want elk gezin en elke hond is anders en vergt een individuele aanpak. Voor alle consultaties m.b.t. opvoeding en rehabilitatie komen we tot bij u thuis om de beste inschatting te kunnen maken van de situatie en omstandigheden. Twijfelt u over onze aanpak? Geen enkel probleem. Indien u zich binnen 45 min. na aanvang van de sessie bedenkt behoudt u het recht om de sessie kostenloos te annuleren!


Iedereen altijd welkom

Wij doen niet aan rassendiscriminatie. Alle honden en hun DogGuiders  zijn welkom! Of u nu reeds klant bent of niet, heeft u een vraag? Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan altijd paraat om alle DogGuiders van advies te voorzien. 


www.dogguidance.be

DogGuidance - Hondeninstructeur Matthias Michiels

Vakgebieden: hondentrainer

DogGuidance - Hondeninstructeur Matthias Michiels contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar DogGuidance - Hondeninstructeur Matthias Michiels. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.