hondentrainers Beervelde | Dogmasters VZW
hondentrainers Beervelde | Dogmasters VZW
hondentrainers Beervelde | Dogmasters VZW
hondentrainers Beervelde | Dogmasters VZW

Hondentrainer Beervelde - Dogmasters VZW

Vooraleer, Dogmasters tot stand kwam heeft de stichter (Willy) er een lange weg overgedaan om dit doel te kunnen bereiken (35 jaar en meer) door zelf als instructeur, hoofdinstructeur en docent te fungeren in meerdere hondenscholen, door het volgen van cursussen, meetings en bijscholing, maar het meest door zelfcommunicatie met honden, er samen mee te leven en er mee op te groeien, werd de hondentaal door inzicht, geduld en observatie me duidelijker.


Al deze ervaringen en communicatietechnieken wil ik dan ook samen met onze instructeurs naar u overbrengen en delen, omdat ook U beter de hondentaal zou begrijpen en op deze manier meer plezier en vriendschap met uw huisdier zou kunnen beleven.


Daarom, is Hs.DOGMASTERS vzw aangesloten bij VOE erkend als HONDENSPORT FEDERATIE door BLOSO waardoor iedere hondeneigenaar de kans krijgt om deel te nemen aan tal van hondensportactiviteiten dit zonder verplichting en onderscheid te moeten maken tussen ras - en niet rashonden met of zonder stamboom, wedstrijd of niet wedstrijd gerichte hondenliefhebbers.

Dogmasters VZW

Vakgebieden: hondentrainer

Dogmasters VZW contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Dogmasters VZW. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.