hondentrainers Herent | Ellen Liekens - gedragstherapeut voor hond en kat

Hondentrainer Herent - Ellen Liekens - gedragstherapeut voor hond en kat

Al van kinds af ben ik gefascineerd door dieren. Jaren later als dan eindelijk onze eerste hond kwam, liep dit niet altijd zoals in mijn grootste dromen. Op zoek naar meer kennis en informatie om mijn hond te kunnen begrijpen ben ik mij gaan bijscholen in honden- (en katten)gedrag. Deze kennis geef ik graag door aan anderen die tegen gelijkaardige of andere problemen aanlopen.
Je kan bij mij terecht voor al je vragen over je puppy, puber of volwassen hond! Ik kom bij jou aan huis voor een intake en we gaan ook al meteen aan de slag.
Ik vind het belangrijk om verder na te denken waarom de hond bepaald gedrag stelt, we gaan dus kijken naar de oorzaken van het gedrag. Emoties, natuurlijk gedrag, noden van de hond en leerprincipes zijn hier allemaal belangrijke elementen in.

Neem gerust een kijkje op mijn website om meer over mij te weten te komen en ook het aanbod voor katten te bekijken: www.ellenliekens.be

Ellen Liekens - gedragstherapeut voor hond en kat

Vakgebieden: hondentrainer

Ellen Liekens - gedragstherapeut voor hond en kat contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Ellen Liekens - gedragstherapeut voor hond en kat. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.