Hondentrainers

Hondentrainer Opvelp - Intouch Coaching

U kan mij telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag (van 09.00 tot 20.00 uur), op zaterdag tot 15.00 uur.

Een goede start nemen met uw pup en/of jonge hond is zeer belangrijk, daarom sta ik voor een positieve en diervriendelijke benadering van uw hond. Een consequente opvoeding zorgt voor een goede relatie tussen baas en hond, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwenzodat beide een hecht team kunnen vormen en veel plezier beleven aan elkaar. 

De verschillende opleidingen zijn: Individuele puppycursus, basisopleiding voor honden van alle leeftijden, gedragstraining voor honden met probleemgedrag, gedragstherapie in samenwerking met uw dierenarts. U wordt tijdens de lessen individueel gecoacht. Op die manier wil ik u op maat begeleiden bij de training en opvoeding van uw hond. 

Plannen om een hond te kopen? Gaat u eindelijk de knoop doorhakken en tot de aankoop overgaan, maar wilt u nog graag vooraf wat tips en advies?
Maak dan een afspraak voor een infosessie 'ik ga een hond kopen': tips en advies.

Mijn werkterrein is Leuven en omstreken (as Leuven Pellenberg Boutersem Tienen, as Leuven Linden Lubbeek Sint Joris Winge Tielt Winge Bekkevoort, Heverlee, Herent, Kampenhout, Winksele, Wijgmaal). Voor alle cursussen kom ik tot bij u thuis zodat we kunnen starten vanuit de werkelijke leefsituatie van uw puppy of volwassen hond.

 

Intouch Coaching

Vakgebieden: hondentrainer

Intouch Coaching contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Intouch Coaching. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.