hondentrainers Kortenberg | Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond
hondentrainers Kortenberg | Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond
hondentrainers Kortenberg | Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond

Hondentrainer Kortenberg - Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond

Wat kan je verwachten?
Je kan rekenen op persoonlijke en kwaliteitsvolle ondersteuning. Wil je je hond beter leren begrijpen? Ervaar je een probleem en weet je niet hoe ermee om te gaan? Heb je hulp nodig bij de opvoeding van je hond? Wat je vraag ook is, je krijgt advies op maat van jou en jouw hond, waarbij jullie welzijn centraal staat.

Visie
Centraal staan wederzijds vertrouwen, betrokkenheid, gelijkwaardigheid en vriendelijke en geweldloze communicatie.
Gelijkwaardigheid impliceert onbevooroordeeld luisteren, empathie, mild zijn t.o.v. andere meningen of gedrag dat niet strookt met je eigen waarden. In onze relatie met honden impliceert het bovendien dat honden niet gedwongen worden bepaald gedrag uit te voeren, dat ze niet gemanipuleerd worden, dat er geen fysieke of mentale straffen gegeven worden, dat ze keuzes mogen maken en dat wij er ons steeds bewust van zijn dat wij een verantwoordelijkheid dragen.

Kwalitatieve begeleiding
Door tal van opleidingen kan je rekenen op wetenschappelijk onderbouwd advies. Enkel kennis is echter onvoldoende om mens en hond te helpen. De tijd nemen om echt te luisteren, er zijn voor jou en dit vanuit gelijkwaardigheid is een onlosmakelijk onderdeel van de ondersteuning.

www.reninka.be


Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond

Vakgebieden: hondentrainer

Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.