hondentrainers Kortenberg | Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond
hondentrainers Kortenberg | Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond
hondentrainers Kortenberg | Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond

Hondentrainer Kortenberg - Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond

Wat kan je verwachten?
Persoonlijke en kwaliteitsvolle ondersteuning voor adoptiehonden uit binnen- en buitenland. Wil je jouw herplaatser beter leren begrijpen? Ervaar je een probleem en weet je niet hoe ermee om te gaan? Wat je vraag ook is, je krijgt advies op maat van jou en jouw hond, waarbij jullie welzijn centraal staat.

Visie
Wederzijds vertrouwen, betrokkenheid, gelijkwaardigheid en vriendelijke en geweldloze communicatie is de basis van elke begeleiding.
Gelijkwaardigheid impliceert onbevooroordeeld luisteren, empathie, mild zijn t.o.v. andere meningen of gedrag dat niet strookt met je eigen waarden. In onze relatie met honden impliceert het bovendien dat honden niet gedwongen worden bepaald gedrag uit te voeren, dat ze niet gemanipuleerd worden, dat er geen fysieke of mentale straffen gegeven worden, dat ze keuzes mogen maken en dat wij er ons steeds bewust van zijn dat wij een verantwoordelijkheid dragen.

Kwalitatieve begeleiding
Door tal van opleidingen kan je rekenen op wetenschappelijk onderbouwd advies. Ik heb veel ervaring opgebouwd met asielhonden en andere herplaatsers en heb een specialisatie in buitenlandse honden.
Kennis alleen is echter onvoldoende om mens en hond te helpen. Ik neem de tijd om echt naar jou en jouw hond te luisteren, jij en je hond mogen zijn wie je bent.
Zo kan ik de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

www.reninka.be


Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond

Vakgebieden: hondentrainer

Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Reninka liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.