hondentrainers Tienen | Trusted Dogs
hondentrainers Tienen | Trusted Dogs
hondentrainers Tienen | Trusted Dogs
hondentrainers Tienen | Trusted Dogs
hondentrainers Tienen | Trusted Dogs

Hondentrainer Tienen - Trusted Dogs

Trusted Dogs: hondentrainer / puppycoach⁣

Hey! Mijn naam is Tamara Dermaux en ik ben 31 jaar oud. Van jongs af aan heb ik al een passie voor honden. Ik besloot dan ook met deze passie iets te doen, namelijk het starten van mijn eigen bedrijf Trusted Dogs. Ik heb hiervoor verschillende opleidingen gevolgd, namelijk hondentrainer en hondengedragsdeskundige. Ik volg ook regelmatig bijscholingen zodat ik jou kan blijven voorzien van de meest recente informatie en wetenschappelijke inzichten over je hond.

Uit ervaring met mijn eigen hond en door mijn ervaring met het werken met asielhonden blijkt elke keer opnieuw hoe belangrijk het is om een goede basis te leggen bij jonge honden zodat ze opgroeien tot stabiele volwassen honden. Door deze basis voorkomen we grote problemen op latere leeftijd.

Met TD focus ik momenteel dan ook op het verwelkomen van je hond in huis. Hiermee bedoel ik: de keuze maken welk ras past bij jou en je levensstijl, de eerste stappen als je pup toekomt en het geven van een goede opvoeding en basistraining voor pups en pubers zodat zowel jij als je hond gelukkig door het leven kunnen gaan.

Hoe doe ik dit? Door te focussen op de onderlinge band tussen hond en mens, door te kijken en bespreken hoe we je hond hond kunnen laten zijn en het beste in hem/haar naar boven kunnen halen, door te werken rond de basisbehoeften van een hond, en zoveel meer. Dit alles doe ik adhv positieve technieken, obv de nieuwste inzichten en door een individuele aanpak op maat van jou en je hond aan te bieden. TD staat dus voor samenwerken, passie en plezier, klantgerichtheid, vertrouwen en kwaliteit.

Huidig aanbod: 
- adviesconsult begeleiding bij puppykeuze
- puppy adviesconsult
- puppy coachingstraject
- puppy groepslessen
- puber adviesconsult
- puber coachingstraject
- speciaal traject rond wandelen zonder trekken

Ben jij ook klaar om hiermee aan de slag te gaan? Stuur me dan zeker een berichtje.

Trusted Dogs

Vakgebieden: hondentrainer

Trusted Dogs contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Trusted Dogs. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.